Tel: +86 755 2357 1734

Csőcselék: +86 189 2287 9832

E-mail:

Rólunk

Itthon - Rólunk

Vállalati profil

A Best Times Mould & Plastic műanyag fröccsöntő szerszámokat gyártó és egyedi műanyag fröccsöntő cég. A cég 15 éves tapasztalattal rendelkezik a penészgyártás és a műanyag fröccsöntő iparágban. A Best Times Mould & Plastic céget 2007-ben alapították, amely Shenzhen városában, Guangdong tartományban, Kínában található.


A Best Times Mould & Plastic Products Technology Ltd. egy 6500 négyzetméteres gyárat fed le, 130 alkalmazottal. Professzionális mérnöki és gyártási csapatunk van, nagy tapasztalattal a penészgyártás és a műanyag fröccsöntés területén. Precíziós CNC megmunkáló központtal, szikraforgácsolóval, tükör szikraforgácsolóval, huzal szikraforgácsolóval, marógéppel, csiszológéppel vagyunk felszerelve a nagy pontosságú öntőforma gyártásához, hogy megfeleljünk ügyfeleink költségigényének, kiváló minőségének és gyors átfutási időnek.


A Best Times Mould & Plastic fejlett műanyag fröccsöntő gépekkel is fel van szerelve 60 tonnától 2500 tonnáig terjedő szorítóerővel, beleértve a többlövésű fröccsöntő gépet 2- és 3-lövéses fröccsöntéshez.

Csapatunk

A Best Times Mould & Plastic-nál professzionális mérnökcsapatokkal és üzleti csapatokkal rendelkezünk, amelyek többsége több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a szerszámgyártó iparban és a fröccsöntő iparban, különösen az orvosi, elektronikai és autóipari termékek esetében. Csapatunk 10 penészből áll. tervezők, 2 ajánlatkérő mérnök, 5 projektmérnök, 3 Q.C mérnök, 8 értékesítési szakértői csapat több nyelven képes kiszolgálni ügyfeleinket USA-ból, Kanadából, Németországból, Franciaországból, Egyesült Királyságból, Spanyolországból, Lengyelországból, Csehországból stb.

Lehetőségeink és szolgáltatásaink, beleértve

Tudj meg többet

Az általunk kiszolgált piacok

A Best Times Mould & Plastic ügyfeleinket szolgálta ki az autóipar, elektronika, orvosi és labor, háztartási cikkek, háztartási készülékek, távközlés, világítás, elektromos, ipari berendezések, csomagok, csőszerelvények, sport és szabadidő, játékok, motorkerékpárok, főzőedények területén stb.

Sok ügyfél megbízik bennünk az Egyesült Államokból, Kanadából, Németországból, Franciaországból, Egyesült Királyságból, Spanyolországból, Lengyelországból, Csehországból stb.. Azért vagyunk itt, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek egyedi új projektekkel és termékekkel kapcsolatban.

Árajánlatot kér