Tel: +86 755 2357 1734

Csőcselék: +86 189 2287 9832

E-mail:

Tervezés és prototípus készítés

Itthon - Szolgáltatások - Tervezés és prototípus készítés

Alkatrész tervezés és prototípus készítés

Ha meg tudja álmodni, mi meg tudjuk építeni.

Legjobb idők penész- és műanyagtermékek technológiai kft. sokrétű tervezési és fejlesztési képességekkel rendelkezik, amelyek sokszínű ügyfélbázisunkkal együttműködve rendkívül kreatív terméktervezési megoldásokat hoznak létre. Az ügyfelekkel az induló vállalkozásoktól a nagy OEM-ekig együttműködve hatékonyan és zökkenőmentesen hozzuk piacra a termékötleteket a Best Times Mould teljesen integrált termékfejlesztési képességeivel.


A koncepció ötleteléstől és a digitális tervezéstől kezdve tapasztalt tervezőkből álló csapatunk megragadja és életre hívja az ügyfél vízióját. Mérnöki képességeinkkel megerősítjük az ügyfél elképzelésének működőképességét, miközben fenntartjuk a kreatív arculatot. Teljes méretű agyagmodelleket gyártunk rendkívül precíz, 5 tengelyes malmaink felhasználásával. A legmagasabb minőséggel és elkötelezettséggel kivitelezve,


Legjobb idők penész- és műanyagtermékek technológiai kft. A Creative Services támogatja az ügyfelek igényeit az ötleteléstől a gyártási szintű kiadásokig és prototípusokig.


Ön határozza meg a keretet - Mi biztosítjuk a megoldásokat.

Termék dizájn

Termék dizájn

Termék dizájn

Termék dizájn

Prototípus

Prototípus

Prototípus

Prototípus

Prototípus

Prototípus

Prototípus

Prototípus

Mérnökeink együtt dolgoznak Önnel az egyedi alkatrésztervezés és a prototípus elkészítésében a szerszámgyártás és a műanyag fröccsöntés előtt, hogy a tervezés 100%-ban megfeleljen az ügyfelek szerszámozási szabványainak és fröccsöntési követelményeinek.

Árajánlatot kér