Tel: +86 755 2357 1734

Csőcselék: +86 189 2287 9832

E-mail:

FAQ

Itthon - Rólunk - FAQ

 • 10.Q:Tudsz illeszteni egy adott színt?

  Igen, a minták alapján egy adott színt tudunk egyeztetni. Vagy egyeztessen egy adott színnel, nézze meg a RAL vagy PANTONE színszámot.

 • 11.Q:Mi a helyzet a forma- és részfizetési határidővel?

  Formák fizetési feltételei: 50% megrendeléskor, 40% első fizetéskor, 10% a forma kiszállítása előtt. Ez alkuképes. Részletfizetési feltételek: 50% megrendeléskor, 50% a termékek kiszállítása előtt. rugalmasak vagyunk a penészes fizetési határidővel kapcsolatban, hogy támogassuk ügyfeleinket.

 • 12.Q:Mennyi az átfutási idő a műanyag öntő- és fröccsöntési eljárásoknál?

  A fröccsöntő öntőforma átfutási ideje a formarajz jóváhagyásától és a betét beérkezésétől az első formapróbáig (T1) számítva. Általában 3-5 hétig tart a T1 minták kis és közepes méretű öntőforma esetén. Egyes nagy és bonyolult penészformák esetében 6-8 hétig tarthat a T1 minták esetében. A fröccsöntés átfutási ideje a minta jóváhagyásától és a letét beérkezésétől a gyártás befejezéséig számítva, a rendelési mennyiség határozza meg a szükséges átfutási időt, általában 3-15 nap. Attól függ.

 • 13.Q:A Best Times Mould elküldi a DFM-jelentést az ügyfélnek?

  Igen, a Best Times Mould elküldi a DFM (gyártási tervezés) jelentést, és még a forma áramlási elemzését is elküldi az öntőforma építésének megkezdése előtt, hogy az ügyfelek felülvizsgálják/jóváhagyják.

 • 14.Q:A Best Times Mould elküldi jóváhagyásra a formatervet?

  A DFM jóváhagyása után a Best Times Mould elküldi a formatervet jóváhagyásra, és a Best Times Mould nem kezdi el az acélvágást addig, amíg az ügyfelek jóváhagyást nem kaptak a formatervezéshez.

 • 15.Q:Hány műanyag mintát biztosítunk ingyenesen?

  A Best Times Mould általában 5-10 lövés első próbamintát biztosít kapuval (ha van) ingyenesen, az alkatrészek méretétől függően, fuvardíjba kerül.

 • 16.Q:Hogyan fogja a Best Times Mould nyilvántartani az összes penész adatot?

  A Best Times Mould nyilvántartja az összes végleges jóváhagyott 2D, 3D formarajzot, módosítási dokumentumot, és fájlba küldi az ügyfélnek, hogy elkerülje a jövőbeni félreértéseket abban az esetben, ha műszaki változtatásra van szükség.

 • 17.Q:Hogyan ellenőrizhető a minőség a szállítás előtt?

  A szállítás csak a Best Times Mould QC ellenőrzés PASS, vagy az ügyfél minőségellenőrzés PASS, vagy szükség esetén a harmadik fél által végzett ellenőrzés PASS után rendezhető. A Best Times Mould pedig mindig ott lesz, hogy teljes körű támogatást nyújtson.