Tel: +86 755 2357 1734

Csőcselék: +86 189 2287 9832

E-mail:

Blogok/hírek

Itthon - Rólunk - Blogok/hírek - Hogyan találhatunk professzionális műanyag forma- és szerszámbeszállítót versenyképes áron Kínából?

Hogyan találhatunk professzionális műanyag forma- és szerszámbeszállítót versenyképes áron Kínából?

02. 28, 2022

A műanyag fröccsöntés egyre népszerűbb a modern ipari gyártási környezetben. Ha többszörös tömegű, olcsó terméket szeretne előállítani, a fröccsöntő megoldás a leggyorsabb és legolcsóbb megoldás lesz az Ön számára. Ezért nagyon fontos megtalálni a professzionális műanyag öntőformák és szerszámok beszállítóját, hogy kiváló minőségű műanyag öntőformákat és szerszámokat készítsünk versenyképes áron bármilyen új műanyag fröccsöntési igényhez/projekthez. A kínai formák a legjobb választás, ha versenyképes árú formamegoldást talál


Vegyünk egy példát az autóiparban, egy kisméretű személygépkocsihoz körülbelül 6000 szerszámkészletre van szükség (beleértve a műanyag fröccsöntő szerszámokat, sajtolószerszámokat, habosított szerszámokat és fröccsöntő szerszámokat). Általában, ha cége a világ vezető iparága, szigorú és stabil ellátási lánc rendszerrel kell rendelkeznie, és közvetlenül az 1. vagy 2. szintű autóipari beszállítót szeretné választani. De ha Ön a 2. szintű autóipari vállalat, hogyan választhatja ki saját beszállítóját, különösen a szerszámbeszállító számára? Még mindig válassza az ipari vezető szerszámot, vagy egyszerűen csak válasszon egy legalacsonyabb árú szállítót? Úgy tűnik, ez nem jó választás az Ön számára. Ha azt a céget választja, aki a vezető pozíciót betöltő cégnek szolgál, akkor általában sokkal költségesebb és alacsonyabb a reakcióidő és a szolgáltatás hatékonysága. Ha a legolcsóbb szállítót választja, annak nagyon rossz minősége és egyéb kockázatai lehetnek. Túl sok cég esik bele ebbe a két rossz beszerzési stratégiába, és mindig panaszkodnak, mert olyan rosszak, és nincs más választásuk.


A Best Times Mould & Plastics Products Technology Ltd mint a műanyag fröccsöntő szerszámok közepes méretű professzionális gyártója, küzdünk azért, hogy versenyképes áron hosszú távú stratégiai partnere lehessünk a műanyag fröccsöntő- és szerszámgyártásban. Sok éven át szolgálunk ki sok ügyfelet Amerikából, Kanadából, EU-ból stb., és kiváló minőségünkkel és gazdag tapasztalatunkkal építjük hírnevünket.


Ha kihelyezett szerszámbeszállítót talál alacsony költségű területről, Ha megbízható és professzionális műanyag fröccsöntő beszállítót talál, kérjük, jelezze, segítünk megtalálni a jobb megoldást. Kérem, tudassa velem, és mi több önbizalmat adunk új projektjének.


Hogyan találjunk professzionális műanyag öntőformát